Barnvakt SE

Barnvakten på nätet

Tagg: barnpassning

Nanny direkt

 

nannydirekt.se
NannyDirekt är ett företag som erbjuder professionella nannies av högsta klass till våra familjer. Här får du snabb service samtidigt som de erbjuder en nära kontakt och möjligheten att nå de dygnet runt.

Timpriser för enstaka tillfällen
Passning 2 timmar 239 kr

My Nanny

 

my-nanny.se
myNanny har ett av de största nätverken av nannies. Det hjälper de att välja ut den barnflicka som passar er familj och dina tider bäst. Alla deras nannies är noggrant utvalda, certifierade, olycksfallsutbildade, försäkrade och får kontinuerligt stöd ifrån barnvaktsspecialisterna.

Alla deras upplägg finns från endast 159 kr/timme!

Borås Eskilstuna Falun Gotland Gävle Göteborg Halmstad Helsingborg Hässleholm Jönköping Kalmar Karlskrona Karlstad Kristianstad Linköping Luleå Lund Malmö Norrköping Nyköping Örebro Skellefteå Skövde Stockholm Sundsvall Uddevalla Umeå Uppsala Västerås Växjö

Grannar

 

grannar.se
Ge eller få hjälp i ditt område! Här kan du annonsera eller begära kostnadsfria offerter från kvalitetssäkrade leverantörer. Välkommen – Hjälpen är nära!

Du får avdrag för bl.a:

Barnpassning
Hämta på dagis
Skjutsa till träning

Barnvaktsförmedlingen

 

barnvaktsformedlingen.se
Vi gör alltid vårt bästa för att hitta den barnvakt som just er familj vill ha. Skicka en förfrågan till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär, ring oss på tel. 070-221 09 32.

175 kr/tim
Barnvakt, minst 6 månaders erfarenhet. För att få arbeta som barnvakt krävs att man har arbetat regelbundet minst 6 månader med barnpassning.

Hittabarnvakt

 

hittabarnvakt.se
Sök bland hundratals företag inom barnpassning och nannytjänster. Vi sorterar dem efter pris och stad så att du lätt kan hitta en barnvakt.

Malmö
Stockholm
Göteborg

Care.com

 

care.com
Hitta rätt barnpassning för din familj. Genomsnittlig timkostnad för barnomsorg i Sverige: 97,84 kr. Care.com är endast en mötesplats för tjänstesökande och tjänsteleverantörer.

Barnpassning Malmö
Barnpassning Göteborg
Barnpassning Helsingborg
Barnpassning Örebro
Barnpassning Västerås
Barnpassning Stockholm
Barnpassning Uppsala
Barnpassning Linköping

Nannyakuten

 

Nannyakuten.se
Nannyakuten är en av de ledande och äldsta barnvaktsförmedlingarna i Sverige. Företaget bildades 1997 och har sedan 2009 erbjudit barnpassningstjänster under namnet Nannyakuten.

174 kr/tim vardagar 09-19
193kr/tim vardagar 19-09 och helg

Vi finns idag närvarande i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Örebro, Linköping, Nyköping, Norrköping

Barnflickan

 

barnflickan.se/
Barnflickan Stockholm har sedan hösten 2009 förmedlat barnvakter till familjer i hela Stockholmsområdet. Vi har gedigen erfarenhet av rekrytering och förmedling av barnvakter. Vi träffar alla kandidater för en personlig intervju.

Timpris för barnvaktstjänst efter rutavdrag och inklusive moms:
173 kr/timme – barnvakt 17-18 år
188 kr/timme – barnvakt 19-24 år
202 kr/timme – barnvakt som är 25 år eller äldre
215 kr/timme – enstaka uppdrag*

Nannynu

 

nanny.nu
Nannynu! är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Sedan starten 2007 har vi anställt över 3000 barnvakter. Idag arbetar vi med över 1400 barnvakter.

Standardpris är 172kr/timme (efter RUT).

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén