Barnvakt SE

Barnvakten på nätet

Tagg: barnvakter

Tryggbarnvakt

 

tryggbarnvakt.se
Trygg Barnvakt är ett företag som erbjuder barnpassning till familjer i Stockholm. Barnen och hemmet ligger oss människor nära hjärtat. Utifrån egen erfarenhet som förälder och barnvakt vet vi att det är ett stort förtroende att låta någon ta hand om ens barn.

Priser Med skatteavdrag
Vardagar och helger kl. 08-00 310 kr 155 kr/timme

E-post: info@tryggbarnvakt.nu Telefon: 08-661 61 05

Barnvaktsförmedlingen

 

barnvaktsformedlingen.se
Vi gör alltid vårt bästa för att hitta den barnvakt som just er familj vill ha. Skicka en förfrågan till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär, ring oss på tel. 070-221 09 32.

175 kr/tim
Barnvakt, minst 6 månaders erfarenhet. För att få arbeta som barnvakt krävs att man har arbetat regelbundet minst 6 månader med barnpassning.

Hittabarnvakt

 

hittabarnvakt.se
Sök bland hundratals företag inom barnpassning och nannytjänster. Vi sorterar dem efter pris och stad så att du lätt kan hitta en barnvakt.

Malmö
Stockholm
Göteborg

Care.com

 

care.com
Hitta rätt barnpassning för din familj. Genomsnittlig timkostnad för barnomsorg i Sverige: 97,84 kr. Care.com är endast en mötesplats för tjänstesökande och tjänsteleverantörer.

Barnpassning Malmö
Barnpassning Göteborg
Barnpassning Helsingborg
Barnpassning Örebro
Barnpassning Västerås
Barnpassning Stockholm
Barnpassning Uppsala
Barnpassning Linköping

Nannyakuten

 

Nannyakuten.se
Nannyakuten är en av de ledande och äldsta barnvaktsförmedlingarna i Sverige. Företaget bildades 1997 och har sedan 2009 erbjudit barnpassningstjänster under namnet Nannyakuten.

174 kr/tim vardagar 09-19
193kr/tim vardagar 19-09 och helg

Vi finns idag närvarande i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Örebro, Linköping, Nyköping, Norrköping

Barnflickan

 

barnflickan.se/
Barnflickan Stockholm har sedan hösten 2009 förmedlat barnvakter till familjer i hela Stockholmsområdet. Vi har gedigen erfarenhet av rekrytering och förmedling av barnvakter. Vi träffar alla kandidater för en personlig intervju.

Timpris för barnvaktstjänst efter rutavdrag och inklusive moms:
173 kr/timme – barnvakt 17-18 år
188 kr/timme – barnvakt 19-24 år
202 kr/timme – barnvakt som är 25 år eller äldre
215 kr/timme – enstaka uppdrag*

Nannynu

 

nanny.nu
Nannynu! är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Sedan starten 2007 har vi anställt över 3000 barnvakter. Idag arbetar vi med över 1400 barnvakter.

Standardpris är 172kr/timme (efter RUT).

Studentnanny

 

Studentnanny.se
Vi är ett företag som under många år arbetat med att finna barnvakt åt era barn. Vi har framgångsrikt matchat familj med nanny sedan år 2007. Deras pris är från 168kr/timme (efter RUT). (2016).

Barnpassning i hela Sverige! Ring 010-705 38 90

StudentNanny kan idag erbjuda barnpassning, förskolehämtning m.m. i Borås, Borlänge, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö,Norrköping, Örebro, Östersund, Södertälje, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén