Barnvakt SE

Barnvakten på nätet

Tagg: Stockholm

Barnvaktsbyrån

 

barnvaktsbyran.se
Fröken Malms Barnvaktsbyrå vill att ni ska känna er trygga i deras händer och har därför med omsorg valt ut våra barnvakter. De utbildas i krishantering, hjärt- och lungräddning och naturligtvis i konceptet LEK.

Fröken Malms Barnvaktsbyrå AB
Tel: 08-410 25 006
E-post: info@barnvaktsbyran.se

Akademisk omtanke

 

akademiskomtanke.se
Akademisk Omtanke har sedan starten aktivt arbetat för att underlätta tillvaron för barnfamiljer och för att hjälpa skolungdomar mot sina mål. De omkring 400 pedagoger ger varje dag stöd och hjälp till hundratals nöjda barnfamiljer och individer runtom Sverige som de har förmånen att bistå med alltifrån barnpassning till hjälp med förberedelser inför nationella prov. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Antalet utnyttjade timmar per månad samt priset per timme:
1-49 timmar: 169 kr

Änglavakt

 

anglavakt.se
Änglavakt Sverige AB grundades år 2008 av Sandra von Kantzow. Under tiden som hon själv blev mamma till två barn har hon gradvis byggt upp verksamheten, alltid med relationens goda kvalitet i fokus. Många kunder som kom till vid start har de fortsatt nära relation och samarbete med. Idag är de sex anställda på kontoret och verksamheten växer stadigt.

Barnpassning kostar 190 kr/timmen efter RUT – avdrag (380 kr före RUT-avdrag).

Nanny Poppins

 

http://nannypoppins.se/
De hjälper familjer i stora delar av Sverige och kan erbjuda barnpassning i alla städer där det bor över 3 000 personer. Varje år hjälper de 5.400 familjer. Hämtar på dagis eller skolan, lagar en enklare middag, läser läxorna och leker. Ibland är det skönt att slippa stressa som förälder. Gör färdigt det du vill på jobbet, gå och träna eller få tid till veckans ärenden.

0-14: timmar/v: 179 kr/t

My Nanny

 

my-nanny.se
myNanny har ett av de största nätverken av nannies. Det hjälper de att välja ut den barnflicka som passar er familj och dina tider bäst. Alla deras nannies är noggrant utvalda, certifierade, olycksfallsutbildade, försäkrade och får kontinuerligt stöd ifrån barnvaktsspecialisterna.

Alla deras upplägg finns från endast 159 kr/timme!

Borås Eskilstuna Falun Gotland Gävle Göteborg Halmstad Helsingborg Hässleholm Jönköping Kalmar Karlskrona Karlstad Kristianstad Linköping Luleå Lund Malmö Norrköping Nyköping Örebro Skellefteå Skövde Stockholm Sundsvall Uddevalla Umeå Uppsala Västerås Växjö

Tryggbarnvakt

 

tryggbarnvakt.se
Trygg Barnvakt är ett företag som erbjuder barnpassning till familjer i Stockholm. Barnen och hemmet ligger oss människor nära hjärtat. Utifrån egen erfarenhet som förälder och barnvakt vet vi att det är ett stort förtroende att låta någon ta hand om ens barn.

Priser Med skatteavdrag
Vardagar och helger kl. 08-00 310 kr 155 kr/timme

E-post: info@tryggbarnvakt.nu Telefon: 08-661 61 05

Barnvaktsförmedlingen

 

barnvaktsformedlingen.se
Vi gör alltid vårt bästa för att hitta den barnvakt som just er familj vill ha. Skicka en förfrågan till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär, ring oss på tel. 070-221 09 32.

175 kr/tim
Barnvakt, minst 6 månaders erfarenhet. För att få arbeta som barnvakt krävs att man har arbetat regelbundet minst 6 månader med barnpassning.

Nannyakuten

 

Nannyakuten.se
Nannyakuten är en av de ledande och äldsta barnvaktsförmedlingarna i Sverige. Företaget bildades 1997 och har sedan 2009 erbjudit barnpassningstjänster under namnet Nannyakuten.

174 kr/tim vardagar 09-19
193kr/tim vardagar 19-09 och helg

Vi finns idag närvarande i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Örebro, Linköping, Nyköping, Norrköping

Barnflickan

 

barnflickan.se/
Barnflickan Stockholm har sedan hösten 2009 förmedlat barnvakter till familjer i hela Stockholmsområdet. Vi har gedigen erfarenhet av rekrytering och förmedling av barnvakter. Vi träffar alla kandidater för en personlig intervju.

Timpris för barnvaktstjänst efter rutavdrag och inklusive moms:
173 kr/timme – barnvakt 17-18 år
188 kr/timme – barnvakt 19-24 år
202 kr/timme – barnvakt som är 25 år eller äldre
215 kr/timme – enstaka uppdrag*

Nannynu

 

nanny.nu
Nannynu! är ett av de största och mest prisbelönta barnvaktsföretagen i regionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Sedan starten 2007 har vi anställt över 3000 barnvakter. Idag arbetar vi med över 1400 barnvakter.

Standardpris är 172kr/timme (efter RUT).

Studentnanny

 

Studentnanny.se
Vi är ett företag som under många år arbetat med att finna barnvakt åt era barn. Vi har framgångsrikt matchat familj med nanny sedan år 2007. Deras pris är från 168kr/timme (efter RUT). (2016).

Barnpassning i hela Sverige! Ring 010-705 38 90

StudentNanny kan idag erbjuda barnpassning, förskolehämtning m.m. i Borås, Borlänge, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö,Norrköping, Örebro, Östersund, Södertälje, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén