Barnvakt SE

Barnvakten på nätet

Kategori: Alla barnvakter (Sida 1 av 2)

Barnvakterna

 

barnvakterna.se
Barnvakternas barnvaktstjänst är ett enkelt sätt för familjer att köpa barnpassning lagligt och till låga priser. Deras tjänster bygger på att sammanföra barnfamiljer med personer som handplockas utifrån familjernas behov när det gäller barnpassning.

Timpris: mellan kl. 08.00-20.00
220 kronor/timme innan skatteavdrag.

Ni når oss enklast genom att ringa oss på telefon 0734-136613, eller maila till info@barnvakterna.se

Hemrex

 

hemrex.se
Maj 2011 startade de rekrytering av Hemrexare. Här var det viktigt att hitta de rätta personerna som delar vårt synsätt, att man alltid vill göra ett bra jobb med högsta kvalitét samt som har erfarenheten och utbildningen av tjänsterna. Personal kan hämta på fritids, följa med på aktiviteter, fixa mellanmål, hjälpa till med läxläsning, leka inne och ute, natta och läsa sagor, helt enligt önskemål.

Tel: 020-721 721
Mail: info@hemrex.se

Knatteverkstan

 

knatteverkstan.se
Knatteverkstan startades år 2008 av småbarnföräldrar som förstod att det kunde vara svårt att få ihop vardagspusslet. Den som ansvarar för verksamheten heter Charlotta Alexandersson. Knatteverkstan erbjuder barnpassning till familjer i Storgöteborg med omnejd. Deras barnvakter är noggrant rekryterade, utbildade och försäkrade när de jobbar i ditt hem.

Vardagar kl. 8-19
175 kr/h
Telefon: 031- 91 11 35

Barnvaktsbyrån

 

barnvaktsbyran.se
Fröken Malms Barnvaktsbyrå vill att ni ska känna er trygga i deras händer och har därför med omsorg valt ut våra barnvakter. De utbildas i krishantering, hjärt- och lungräddning och naturligtvis i konceptet LEK.

Fröken Malms Barnvaktsbyrå AB
Tel: 08-410 25 006
E-post: info@barnvaktsbyran.se

Barnvakterna Halland

 

barnvakternahalland.se
Barnvakterna Halland byggdes upp och startades under våren 2013 med en vision att med ett personligt och professionellt engagemang hjälpa familjer i Halland att hitta rätt barnvakt för varje enskild familjs behov.

Barnpassning kostar 155 kr/timme (310 kr före RUT-avdrag), läs mer om RUT-avdrag.
info@barnvakternahalland.se
0735-52 25 74

Akademisk omtanke

 

akademiskomtanke.se
Akademisk Omtanke har sedan starten aktivt arbetat för att underlätta tillvaron för barnfamiljer och för att hjälpa skolungdomar mot sina mål. De omkring 400 pedagoger ger varje dag stöd och hjälp till hundratals nöjda barnfamiljer och individer runtom Sverige som de har förmånen att bistå med alltifrån barnpassning till hjälp med förberedelser inför nationella prov. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Antalet utnyttjade timmar per månad samt priset per timme:
1-49 timmar: 169 kr

Änglavakt

 

anglavakt.se
Änglavakt Sverige AB grundades år 2008 av Sandra von Kantzow. Under tiden som hon själv blev mamma till två barn har hon gradvis byggt upp verksamheten, alltid med relationens goda kvalitet i fokus. Många kunder som kom till vid start har de fortsatt nära relation och samarbete med. Idag är de sex anställda på kontoret och verksamheten växer stadigt.

Barnpassning kostar 190 kr/timmen efter RUT – avdrag (380 kr före RUT-avdrag).

Nanny Poppins

 

http://nannypoppins.se/
De hjälper familjer i stora delar av Sverige och kan erbjuda barnpassning i alla städer där det bor över 3 000 personer. Varje år hjälper de 5.400 familjer. Hämtar på dagis eller skolan, lagar en enklare middag, läser läxorna och leker. Ibland är det skönt att slippa stressa som förälder. Gör färdigt det du vill på jobbet, gå och träna eller få tid till veckans ärenden.

0-14: timmar/v: 179 kr/t

Plustid

 

Plustid.se
I första hand sker barnpassningen i hemmet, men deras barnvakter kan även hämta och lämna på skola eller förskola under förutsättning att det är gång- eller cykelavstånd till hemmet. Deras tjänst levereras antingen av en barnvakt i Linköping eller en barnvakt i Norrköping.

Plustid finns i Jönköping, Linköping och Norrköping.
Du kan ringa på: 0735-50 48 54

Barnvaktis

 

barnvaktis.se
Barnvaktis startades i Malmö 2011. Många familjer har fått hjälp av Barnvaktis sedan dess och resan fortsätter. Att anlita barnvakt på dina villkor, när du behöver, är en underbar lättnad för våra kunder. Kanske har du bara barnen varannan vecka men behöver några timmar själv även de veckorna. Det kostar 180 kr per timme inklusive moms efter RUT avdrag och 360 kr per timme inklusive moms innan RUT avdrag.

Telefon: 040-617 02 22
Mail: info@barnvaktis.se

Barnvakten.nu

 

barnvakten.nu
De är tre tjejer vid namn Ebba, Matilda & Desirée och det är de som startade företaget Barnvakten. De är från Falkenberg och födda år 1998. Mellan hösten 2015 och våren 2016 fick de kursen “entreprenörskap och företagande” chansen att driva ett ungdoms-företag. De älskar barn och såg behovet av barnpassning i samhället.

Veteranpoolen

 

veteranpoolen.se
Behöver du hjälp av en trygg och pålitlig barnvakt? Kontakta Veteranpoolen. Deras veteraner har lång erfarenhet av barnpassning. En del har jobbat som pedagoger, andra har lång egen erfarenhet av barn. De erbjuder en extra farmor eller mormor som kan stötta dig i vardagen, exempelvis hämta på dagis en dag i veckan eller hoppa in för en kväll när du ska på fest.

Nanny direkt

 

nannydirekt.se
NannyDirekt är ett företag som erbjuder professionella nannies av högsta klass till våra familjer. Här får du snabb service samtidigt som de erbjuder en nära kontakt och möjligheten att nå de dygnet runt.

Timpriser för enstaka tillfällen
Passning 2 timmar 239 kr

My Nanny

 

my-nanny.se
myNanny har ett av de största nätverken av nannies. Det hjälper de att välja ut den barnflicka som passar er familj och dina tider bäst. Alla deras nannies är noggrant utvalda, certifierade, olycksfallsutbildade, försäkrade och får kontinuerligt stöd ifrån barnvaktsspecialisterna.

Alla deras upplägg finns från endast 159 kr/timme!

Borås Eskilstuna Falun Gotland Gävle Göteborg Halmstad Helsingborg Hässleholm Jönköping Kalmar Karlskrona Karlstad Kristianstad Linköping Luleå Lund Malmö Norrköping Nyköping Örebro Skellefteå Skövde Stockholm Sundsvall Uddevalla Umeå Uppsala Västerås Växjö

Tryggbarnvakt

 

tryggbarnvakt.se
Trygg Barnvakt är ett företag som erbjuder barnpassning till familjer i Stockholm. Barnen och hemmet ligger oss människor nära hjärtat. Utifrån egen erfarenhet som förälder och barnvakt vet vi att det är ett stort förtroende att låta någon ta hand om ens barn.

Priser Med skatteavdrag
Vardagar och helger kl. 08-00 310 kr 155 kr/timme

E-post: info@tryggbarnvakt.nu Telefon: 08-661 61 05

Grannar

 

grannar.se
Ge eller få hjälp i ditt område! Här kan du annonsera eller begära kostnadsfria offerter från kvalitetssäkrade leverantörer. Välkommen – Hjälpen är nära!

Du får avdrag för bl.a:

Barnpassning
Hämta på dagis
Skjutsa till träning

Barnvaktsförmedlingen

 

barnvaktsformedlingen.se
Vi gör alltid vårt bästa för att hitta den barnvakt som just er familj vill ha. Skicka en förfrågan till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär, ring oss på tel. 070-221 09 32.

175 kr/tim
Barnvakt, minst 6 månaders erfarenhet. För att få arbeta som barnvakt krävs att man har arbetat regelbundet minst 6 månader med barnpassning.

Hittabarnvakt

 

hittabarnvakt.se
Sök bland hundratals företag inom barnpassning och nannytjänster. Vi sorterar dem efter pris och stad så att du lätt kan hitta en barnvakt.

Malmö
Stockholm
Göteborg

Care.com

 

care.com
Hitta rätt barnpassning för din familj. Genomsnittlig timkostnad för barnomsorg i Sverige: 97,84 kr. Care.com är endast en mötesplats för tjänstesökande och tjänsteleverantörer.

Barnpassning Malmö
Barnpassning Göteborg
Barnpassning Helsingborg
Barnpassning Örebro
Barnpassning Västerås
Barnpassning Stockholm
Barnpassning Uppsala
Barnpassning Linköping

Nannyakuten

 

Nannyakuten.se
Nannyakuten är en av de ledande och äldsta barnvaktsförmedlingarna i Sverige. Företaget bildades 1997 och har sedan 2009 erbjudit barnpassningstjänster under namnet Nannyakuten.

174 kr/tim vardagar 09-19
193kr/tim vardagar 19-09 och helg

Vi finns idag närvarande i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Örebro, Linköping, Nyköping, Norrköping

Sida 1 av 2

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén